Son Eklenenler

Hansel & Gretel İzle

Hugo 2011
Hansel ve Gretel modern zamanda ikiz kardeşlerdir. Gretel, nazik ve sevimli bir kadın olan Lilith’in pasta dükkanında çalışmaktadır. Hnsel bir gün ormanda çıldırmış bir aile tarafından kaçırılır. Bu sırada Lilith’in de göründüğünden çok farklı olduğunu anlayacak ve kardeşi Gretel’i kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişecektir.

IMDB Puanı: 2.5
Yapım: 2013 – ABD
Tür: Korku
Süre: 89 dakika
Yönetmen: Anthony C. Ferrante
Oyuncular:Dee Wallace, Brent Lydic, Stephanie Greco, Clark Perry, Adrian Bustamante

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Ayrılık İzle

Hugo 2011
Sağlam ve sevgi dolu bir birlikteliğin zaman içerisinde yıpranmaya başlamasının ardından, ilişkilerini tekrardan yoluna koymaya çalışan bir çiftin kimi zaman komik, kimi zaman acı verici ama daima eğlendirici yolculuğunu anlatan sıradışı bir romantik komedi.

IMDB Puanı: 5.8
Yapım: 2006 – ABD
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 106 dakika
Yönetmen: Peyton Reed
Oyuncular: Jennifer Aniston, Justin Long, Vince Vaughn, Jason Bateman, Cole Hauser





FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Annelik İzle

Hugo 2011
Çocuk büyütmenin neşeli olduğu kadar stresli yönlerini açığa çıkaran, çocuk büyüten kadınların kendilerini nasıl unutabildiklerini anlatan, annelik üzerine eğlenceli bir komedi.
IMDB Puanı: 4.6
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Dram, Komedi
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Katherine Dieckmann
Oyuncular: Uma Thurman, Minnie Driver, Cassidy Gard, Stephanie Szostak, Anthony Edwards








FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Roma Hamamı İzle

Hugo 2011
Kadim Romalı mimar Lucius fazlasıyla ciddi biridir. Hızla değişen zamana ayak uyduramaması işini kaybetmesine neden olur. Bir arkadaşı kederli durumdaki Lucius’u keyiflendirmek için halk hamamına götürdüğünde, Lucius kazayla zamanda ileri sıçrar ve kendini modern bir Japon halk hamammında bulur. Kendisine ilham veren genç Manga ustası Mami ve “Sığ Suratlılar Klanının” diğer üyeleri ile burada tanışır. Japon hamam kültürünün yaratıcı örneklerinden bir hayli etkilenen Lucius eski Roma’ya geri döner ve bu alışılmışın dışındaki fikirleri eski Roma’da uygulamaya başladığında olağanüstü derecede dikkat çeker.

IMDB Puanı: 6.2
Yapım: 2012 – Japonya
Tür: Komedi, Bilim Kurgu
Süre: 108 dakika
Yönetmen: Hideki Takeuchi
Oyuncular: Hiroshi Abe, Aya Ueto, Kazuki Kitamura, Riki Takeuchi

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Alfie İzle

Hugo 2011
Londra’dan kalkıp, New York’a gelen Alfie’nin amacı kısa zamanda çok para kazanmaktır. Yakışıklılığının ve cazibesinin farkında olan genç adam bunu sonuna kadar kullanmaya karar verir. Kendini bir ilişkinin kalıbına sokmadan kadınları baştan çıkarmak ve onlarla beraber olmak çok cazip bir fikirdir. Sayısını aklında tutamadığı gönül maceralarıyla günü birlik ilişkilerin baş kahramanı oluverir. Para kazanma amacını, hızlı bir çapkın olma yolunda unutur.

IMDB Puanı: 6.1
Yapım: 2004 – ABD, İngiltere
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 103 dakika
Yönetmen: Charles Shyer
Oyuncular: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon, Marisa Tomei, Omar Epps

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Panik Odası İzle

Hugo 2011
Meg Altman, kocasından yeni ayrılmış olan bir kadındır. Kocasından aldığı nafaka parasıyla oldukça eski bir ev satın alır. Evi gezerken evin içerisindmeyee özel bir oda fark eder. Bu oda, müthiş bir güvenlik sistemiyle donatılmış, güvenli bir mabettir. Odanın içerisindeki monitörlerle evin her tarafı gözlemlenebilmektedir. Meg ve birlikte yaşayacağı kişi olan kızı, istenmeyen bir durum yaşandığı takdirde bu odaya sığınabileceklerdir.

IMDB Puanı: 6.8
Yapım: 2002 – ABD
Tür: Gerilim, Suç
Süre:112 dakika
Yönetmen: David Fincher
Oyuncular: Kristen Stewart, Jodie Foster, Jared Leto, Forest Whitaker, Dwight Yoakam

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Sis Perdesi İzle

Hugo 2011
Beş yıl önce gazeteci Britt Shelley, yerel bir polis merkezinde çıkan yangının gizemini çözmüştür. Ne var ki farkında olmadığı bir komplonun parçası haline gelmiştir. Dava ile ilgili bir polis memurunun cansız bedeni yanında gözlerini açınca kendi ismini temize çıkarmak için harekete geçecektir.

IMDB Puanı: 5.2
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Suç
Yönetmen: Gary Yates
Oyuncular: Jaime Pressly, Marie Avgeropoulos, John Cassini, Blu Mankuma, Brendan Fletcher






FRAGMAN


FİLMİ İZLE


<

Efsane Beşli İzle

Hugo 2011
Kara adıyla tanınan kötü bir ruh insanlığın umutlarını ve inandığı değerleri yok ederek dünyaya hakim olmak için harekete geçince, Kuzey (Noel Baba), Diş Perisi, Uyku Perisi, Paskalya Tavşanı ve Jack Froust’tan oluşan ölümsüz bekçiler de ona karşı güçlerini birleştirme kararı alırlar. Kara, dünyamızı çepeçevre sarıp insanlığa korku yaymaya başladığında, dünyadaki tüm çocukların umutları, inançları ve hayalleri Efsane Beşli’ye bağlıdır. Rus Kazak askeri Kuzey, doğa bekçisi Avustralyalı Paskalya Tavşanı, yarı insan, yarı sinek kuşu olan Diş Perisi, güzel rüyaların yaratıcısı Uyku Perisi ve ölümsüz Jack Frost sadece çocukları değil büyükleri de peşlerinden sürükleyecek bir maceraya doğru atılacaklardır.

IMDB Puanı: 7.4 
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Animasyon, Macera, Aile
Yönetmen: Peter Ramsey
Oyuncular: Hugh Jackman, Jude Law, Isla Fisher, Chris Pine, Alec Baldwin




FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Yüzleşme-Don 2 İzle

Hugo 20112010 Hindistan yapımı aksiyon filminin yönetmenliğini Farhan Akhtar, başrollerinde ise Shahrukh Khan ve Priyanka Chopra yer almaktadır.Aksiyon filminde ele alınan konuya değinecek olursak, Avrupadaki hakimiyete göz dikmiş olan Don, ayrıca Asya daki yer altı dünyasınında başına geçmiştir.Avrupa’nında yer altı dünyasının başına geçmek isteyen Don ‘u Kuala’dan Berlin ‘e kadar bir serüven beklemektedir.Don bu görevden başarı ile çıkabilmek için öldürülmemeli ve tutuklanmamalıdır.2010 yapımı Hindistan yapımı bol aksiyon yüklü filmde siz seyircilerimize Keyifli seyirler dileriz…

IMDB : 7,1
Türü : Aksiyon, Suç, Dram
Ülke : Hindistan 2010
Yönetmen : Farhan Akhtar
Oyuncular : Shahrukh Khan, Priyanka Chopra, Lara Dutta, Arjun Rampal, Florian Lukas, Isha Koppikar
Yapımcı:Ritesh Sidhwani, Gauri Khan, Farhan Akhtar,Senaryo:Javed Akhtar, Salim Khan

FRAGMAN




FİLMİ İZLE

Katil Joe İzle

Hugo 2011Katil Joe, Chris Smith’in elinde satmak için bulundurduğu uyuşturucu annesi tarafından çalınınca, en kısa zamanda 6.000 dolar bulmak zorundadır, aksi takdirde öldürülecektir.. Chris ve babası Ansel birlikte plân yaparlar. Chris’in annesi hayat boyu sigortalıdır ve bu parayla borç kapatılabilecektir ancak bunun için annenin ölmesi gerekmektedir.. Katil Joe filminde iyi seyirler dileriz…

IMDB Puanı:6.8/10 
Yönetmen Adı:William Friedkin
Oyuncular: Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Gina Gershon, Juno Temple, Thomas Haden Church
Tür:Dram, Komedi, Korku - Gerilim, Polisiye - Suç, 
Yapımcı:Scott Einbinder
Yapım Yılı:2011 - ABD 




FRAGMAN



FİLMİ İZLE

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler

Hugo 2011
Audrey Burke kocasının trajik ölümünden sonra, eşinin çocukluk arkadaşı Jerry Sunborne ile farklı bir dostluk kurmaya başlar. Ancak Jerry’nin hayatında onu bir trajediye sürükleyen kötü bir alışkanlığı vardır: Jerry bir eroin bağımlısıdır ve bu bağımlılık onun önemsediği herşeyi kaybetmesine neden olmaktadır. Audrey hayatta kalmak için Jerry’ye tutundukça, Jerry de bağımlılığının onu mahvetmesine izin vermeyecektir.

IMDB Puanı: 7.1 
Yapım: 2007 – ABD, İngiltere
Tür: Dram
Süre: 118 dakika
Yönetmen: Susanne Bier
Oyuncular: Halle Berry, Benicio Del Toro, Alison Lohman, David Duchovny, John Carroll Lynch

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Hücre İzle

Hugo 2011
Jennifer Lopez, bu muhteşem gerilimde akıl almaz bir yolculuğa çıkıyor. Seri katil Vincent D’Onofrio, son kurbanını öldüremeden komaya girince, bir çocuk terapistinin, onun zihnine girerek, deney aşamasında olan sıradışı bir tedavi yöntemi kullanması gerekir. Katilin zihninde başlayan acımasız av, şimdi onun hayatını da tehdit etmektedir. FBI ajanı Vince Vaughn, terapistin hayatını kurtarabilecek tek kişidir ve bu inanılmaz yolculuğa katılma sırası ondadır.

IMDB Puanı: 6.2
Yapım: 2000 – ABD, Almanya
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim
Süre: 107 dakika
Yönetmen: Tarsem Singh
Oyuncular: Jennifer Lopez, Vince Vaughn, Dylan Baker, Jake Weber, Pruitt Taylor Vince

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Argo İzle

Hugo 2011
Gerçek olaylara dayanan “Argo” altı Amerikalıyı kurtarmak için düzenlenen, İran rehine krizinin sahne arkasında ortaya çıkan ve halkın yıllar sonra öğrendiği gizli bir operasyonu anlatıyor. İran devriminin kontrol edilemeyecek noktaya ulaştığı dönemde, 4 Kasım 1979′da militanlar Tahran’daki ABD elçiliğine saldırırlar ve içeride bulunan 52 Amerikalıyı rehin alırlar. Ancak tüm bu kaosun ortasında altı Amerikalı kaçmayı başarır ve Kanada büyükelçisinin evine sığınır. Bulunmalarının ve büyük olasılıkla öldürülmelerinin an meselesi olduğunun farkında olan Tony Mendez (Ben Affleck) adında bir CIA “sızma” uzmanı altı Amerikalının ülkeden sağ salim çıkmasını sağlayacak riskli bir plan yapar. Böylesine inanılmaz bir plan ancak filmlerde olmaktadır.

IMDB Puanı: 8.1
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Dram, Tarih, Gerilim
Süre:120 dakika
Yönetmen: Ben Affleck
Oyuncular: Ben Affleck, John Goodman, Bryan Cranston, Clea Duvall, Victor Garber
Senaryo: Chris Terrio

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Tanrının Vadisinde İzle

Hugo 2011
Örnek bir asker olan Mike Deerfield, görev için gittiği Irak’ta esrarengiz bir şekilde kaybolur. Eski bir savaş gazisi olan Mike’ın babası Hank oğlundan haber alamayınca araştırması için özel dedektif Emily Sanders ile anlaşır. Oğlunun kayboluşundaki gizemi aydınlatmak için soruşturmaya anne Joan da katılacaktır.

IMDB Puanı: 7.3
Yapım: 2008 – ABD
Tür: Dram, Gizem, Suç
Süre: 121 dakika
Yönetmen: Paul Haggis
Oyuncular: Charlize Theron, James Franco, Tommy Lee Jones, Susan Sarandon, Josh Brolin

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


3 Kral İzle

Hugo 2011
Bir grup maceraperest Amerikan askeri Irak’taki Körfez Savaşı’nın hemen ardından ülkelerine dönmeyip, çölün derinliklerinde gömülü olduğu söylenen bir hazineyi bulmaya karar verirler. Bir haritanın kılavuzluğunda yaşamlarını değiştirecek ve onları onurlu bir mücadeleye sürükleyecek macera dolu bir yolculuğa adım atarlar.

IMDB Puanı: 7.2
Yapım: 1999 – ABD, Avustralya
Tür: Aksiyon, Macera, Komedi
Süre: 114 dakika
Yönetmen: David O. Russell
Oyuncular: George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube, Cliff Curtis, Judy Greer

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Kadın Kokusu İzle

Hugo 2011Bir Kolej öğrencisi olan Charlie, paraya ihtiyacı olduğundan kör bir adama, bir nevi ‘bebek bakıcılığı’ yapmaya razı olur ama iş, umduğu kadar basit olmayacaktır. Çünkü Emekli Albay Frank Slade’ in haftasonu için çok özel bir planı vardır. Bu plana yolculuk, kadınlar, iyi bir yemek, birinci sınıf şarap, tango, limuzin ve ne yazık ki, bir de 45′ lik dahildir. İşin kötüsü, bunları yaparken Charlie’ yi yanından ayırmaya da hiç niyeti yoktur.

IMDB Puanı: 7.8
Yapım: 1992 – ABD
Tür: Dram
Süre: 157 dakika
Yönetmen: Martin Brest
Oyuncular: Al Pacino, Philip Seymour Hoffman, Chris O’Donnell, Matt Smith, Gabrielle Anwar

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


11 Yaşındayım İzle

Hugo 2011
1975. Mao’nun ölümünden bir yıl öncesi. Kültür Devrimi’nin sonu yakındır. Huzursuz günlerdeyiz. On bir yaşındaki Wang Han, küçük bir köyde kaçak bir katille karşılaşır. Ormanda saklanan yaralı adam Wang Han’i kendisine yardım etmeye ikna eder. Bir yandan korkup bir yandan da adamdan çok etkilenen Wang Han ve arkadaşları olayı polise anlatmamaya söz verir. Bu sırada okulda garip şeyler olmaktadır; her yerde polisler vardır. San Sebastian Film Festivali’nde prömiyeri yapılan 11 Yaşındayım, Çin’in Guizhou bölgesinde büyüyen yönetmen Wang’in çocukluk anılarına dayanıyor.

IMDB Puanı: 6.7
Yapım: 2011 – Çin, Fransa
Tür: Dram
Süre: 110 dakika
Yönetmen: Xiaoshuai Wang
Oyuncular: Wang Jinchun, Wenqing Liu, Jinchun Wang, Liu Wenqing

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Bizi Ayıran Nehir İzle

Hugo 2011
Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Robert Redford’un yaşanmış bir öyküden yola çıkarak çektiği bu film, babalar ve oğullarını konu alır. Sevginin varolduğu ama duyguların açığa vurulmadığı bir ailede yetişen iki erkek kardeş, Norman ve Paul, kendilerine farklı yollar çizme çabasındadırlar. Kuralcı bir din adamı olan babalarıyla çıktıkları balık avları onları doğaya yakınlaştırsa da birbirlerini tam olarak anlamalarına yardımcı olamaz. Sonunda iki genç babalarına baş kaldırır; Norman eğitimine evden uzakta bir üniversitede devam eder, Paul ise Montana’da kalır ancak içki ve kumar dolu yıkıcı bir yaşam sürer. Aradan geçen yıllar aile bağlarını zayıflatsa da, onların hikâyesindeki ipuçları hala balık avlama sanatının gizeminde yatar.

IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 1992 – ABD
Tür: Dram
Süre: 123 dakika
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Brad Pitt, Joseph Gordon-levitt, Robert Redford, Tom Skerritt, Craig Sheffer


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Across The Hall İzle

Hugo 2011
Normal, sıradan bir gece yaşayan Julian; en yakın arkadaşı Terry’ den tüyler ürpertici bir telefon alır. Terry, telefonda aldatıldığı nişanlısının aynı otelde onu takip ettiğini söylemektedir ve bunu engellemek için silahını yanına alıp onu engelleyeceğini söyler. Julian’ ın tek amacı Terry’ yi büyük bir felaketten kurtarmaktır.

IMDB Puanı: 5.8
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Gerilim, Suç
Süre: 93 dakika
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Mike Vogel, Danny Pino, Brittany Murphy, Brad Greenquist

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Risk Altında İzle

Hugo 2011
Ünlü bir cinayet romanı yazarı siyasi hayallerini daha ileri götürebilmek için eski bir cinayeti çözmeye çalışacaktır. 

IMDB Puanı: 4.5
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Gizem, Suç
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Tom McLoughlin
Oyuncular: Andie MacDowell, Ashley Williams, Daniel Sunjata, Annabeth Gish, Dane Dehaan



FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Benim İçin Öldür İzle

Hugo 2011
Filmde geçmişte tacizci erkek arkadaşlarının kurbanları olan ama şimdi arkadaş olmaktan mutluluk duyan iki oda arkadaşının hikayesi anlatılıyor. Bir gün eski erkek arkadaşlarından biri bir kızı yakalar ve bunun üzerine gerilim iyice artar.

IMDB Puanı: 5.5
Yapım: 2013 – ABD
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 94 dakika
Yönetmen: Michael Greenspan
Oyuncular: Katie Cassidy, Tracy Spiridakos, Donal Logue, Torrance Coombs, Chelah Horsdal






FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Vasiyetname İzle

Hugo 2011
Her şeye sahip görünen genç ve güzel Hayden’ın (Tatum O’Neal), yeni evlendiği kocasını öldürmekle suçlanınca tüm dünyası değişir ve tüm kanıtlar onu suçlu göstermektedir.

IMDB Puanı: 3.7
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 98 dakika
Yönetmen: Brent Huff
Oyuncular: Tatum O’Neal, Tom Berenger, Patrick Muldoon, Peter Coyote



FRAGMAN



FİLMİ İZLE


Submarino İzle

Hugo 2011
Alkolik annelerinin ihmalkârlığı yüzünden kardeşlerinin ölümüyle sarsılan ve bu olaydan ötürü kendilerini suçlayan Nick ve erkek kardeşi, yıllar sonra annelerinin cenazesinde karşılaşırlar. Onca zaman sonra tekrar bir araya gelen iki kardeş, gençliklerinde yaptıkları hataları düzeltme kararı alırlar, ancak bu hiç de kolay olmayacaktır.

IMDB Puanı: 7.4
Yapım: 2010 – Danimarka, İsveç
Tür: Dram
Süre: 105 dakika
Yönetmen: Thomas Vinterberg
Oyuncular: Jakob Cedergren, Patricia Schumann, Dar Salim, Kate Kjølbye, Lisbeth H. 
Pedersen

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Kefaret Yolu İzle

Hugo 2011
Bailey çocukluğunu tam anlamıyla yaşayamamış, birçok derde sahip ve hayatın içerisinde amaçsızca savrulup giden bir adamdır. Sarhoş olarak geçirdiği gecelerin birinde, gizemli bir adam olan Augy O’na yaklaşır ve ölen babasının mal varlığıyla ilgilenmesi için doğduğu kasabaya dönmesini iletir. Dönüş yolunda Bailey’nin hikayesi ve daima ilgili olduğu blues müziğinin sihri ortaya çıkar. Aslında Augy Bailey hakkında Bailey’nin düşündüğünden daha çok şey biliyordur ve O’na o sihirli melodiler vasıtasıyla birçok şeyin kontrolunu ele geçirebileceğini gösterecektir.

IMDB Puanı: 5.7
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Dram
Süre: 95 dakika
Yönetmen: Mario Van Peebles
Oyuncular:Michael Clarke Duncan, Taryn Manning, Kiele Sanchez, Luke Perry, Tom Skerritt

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Wanted İzle

Hugo 2011
Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar..

IMDB Puanı: 7.4
Yapım: 2008 – ABD, Almanya
Tür: Aksiyon, Macera, Suç
Süre: 110 dakika
Yönetmen: Timur Bekmambetov
Oyuncular: Angelina Jolie, Morgan Freeman, James McAvoy, Thomas Kretschmann

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


17 Kız İzle

Hugo 2011
Sıradışı gerçek bir hikayeden yola çıkarak yapılmış bir film olan 17 Kız, ergenlik sıkıntılarına başka bir pencereden bakılmasını sağlıyor. 2008 yılında Massachusetts’de gerçekleşen bir gençlik başkaldırısının anlatıldığı 17 Kız’da, kendi benliklerini reşit insanlara kanıtlamak ve onlara başkaldırmak amacıyla hamile kalan 17 kızın başından geçenler anlatılıyor. Bedenlerini kullanma özgürlüklerinin kendilerinde olmamasından yola çıkarak bunu değiştirmeyi amaçlayan ve ilginç bir protestoya imza atan genç kızların grup olarak başlarından geçen garip olaylar, ilginç tepkiler ve onların verdikleri karşılıklar filme yön veriyor.

IMDB: 5.7
Yapım: 2011 – Fransa
Tür: Dram
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Delphine CoulinMuriel Coulin
Oyuncular:Florence Thomassin, Carlo Brandt, Noémie Lvovsky, Joëlle Coulin, Malou Lucas

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Gölgede Dans İzle

Hugo 2011
Yaslı bir eş, bir anne, bir terörist… Kuzey İrlanda”nın bağımsızlığına kendini adayan bir dava kadını… Colette McVeigh”i ilk kez bir çocukken, küçük kardeşinin mezhep çatışmasında öldürüldüğü 1970”lerde görürüz. Ve o günden 20 yıl sonra Colette bu kez Londra”da metroya bomba yerleştirme suçlamasıyla tutuklanır. Gizli servis, ona iki seçenek sunacaktır: Ya susacak ve 25 yıl hapis cezasına çarptırılacak ya da kendi ailesine karşı casusluk yapacaktır.

IMDB : 6.3
Tür: Gerilim, Suç
Yapım: 2012 – İngiltere – İrlanda
Yönetmen : James Marsh
Oyuncular: Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Zincirlenmiş İzle

Hugo 2011
Film, Bob adında bir taksi şoförü hakkındadır. Kendisi kadınları alır ve evine götürür ve orada öldürür. Ancak bir gün yine bir kadını alır arabasına ve bu kez yanında onun dokuz yaşındaki oğlu Tim de vardır. Bob, Tim’i evinde tutar ve ona zarar vermez ancak kadınları öldürmeye devam eder. Tim o evde büyür ve olup biten her şeyş görür, gözlemler. Bob’un amacı görevini Tim’e devretmektir.

IMDB : 6.2
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 94 dakika
Yönetmen: Jennifer Chambers Lynch
Oyuncular: Julia Ormond, Gina Philips, Jake Weber, Vincent D’Onofrio, Shannon Jardine

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Hotel Transilvanya İzle

Hugo 2011
Drakula’nın beş-kazık üstüne oturtulmuş lüks işletmesi Otel Transylvania’sına hoş geldiniz! Burada canavarlar ve yaratıklar aileleriyle rahatça yaşayabilirler, yeter ki insanlar onları rahatsız etmesin! Kızına özel bir hafta sonu yaşatmak isteyen Drakula dünya çapında en ünlü canavarları oteline çağırır: Frankenstein ve karısı, Mumya, Görünmez Adam, Kurtadam ailesi ve daha pek çoğu… Çünkü kızı Mavis’in 118′inci yaş günüdür ve ona güzel bir gece geçirttirmek için her şeyi seferber eder.

IMDB: 7
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Animasyon, Komedi, Aile
Süre: 91 dakika
Yönetmen: Genndy Tartakovsky
Oyuncular: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi, Selena Gomez, Andy Samberg

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


İçimizdeki Düşman İzle

Hugo 2011
Cezayir, 1959. Askeri operasyonlar yoğunlaşmaktadır. Kabil’in yüksek dağlarında yaşanan savaş sırasında Fransız ordusunda bir bölüğün komutanı öldürülür. Bunun üzerine idealist Teğmen Terrien (Benoit Magimel), bölüğün başına getirilir. Bu bölükte hayattan ümidini kesmiş Çavuş Dougnac (Albert Dupontel) ile tanışır. Aralarındaki farklar ve içindeki bulundukları savaş ortamının zorlukları bu iki adamın da kişiliklerini sınayacaktır.

IMDB: 6.7
Yapım: 2007 – Fas, Fransa
Tür: Savaş, Tarih, Dram
Süre: 111 dakika
Yönetmen: Florent Emilio Siri
Oyuncular: Benoît Magimel, Albert Dupontel, Vincent Rottiers, Eric Savin, Aurélien Recoing

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Tanrıyı Oynamak İzle

Hugo 2011
Yüksek dozda anfetamin aldıktan sonra ameliyata girmesi üzerine lisansı elinden alınan Los Angeles’lı ünlü cerrah Dr. Eugene Sands (David Duchovny)’nin hayatı, Raymond Blossom (Timothy Hutton)’la karşılasması üzerine altüst olur. Mafya adamı Raymond, kendisi ile bir anlaşma yaparak, Eugene’i mafyanın özel doktoru statüsüne getirir. Adım adım yeraltı dünyasının tehlikelerine bulaşmaya başlayan Eugene, Raymond’un kız arkadaşıyla da yakınlaşmaya başlayınca işler daha da karışır. Yol ayrımına gelen Eugene ya hayatına bu şekilde devam edecektir, ya da içindeki şeytanla yüzleşip kaderinin kontrolünü yeniden ele alacaktır.

IMDB : 5.5
Tür: Suç, Gerilim
Yapım: 1997 – ABD
Yönetmen : Andy Wilson
Oyuncular: David Duchovny, Timothy Hutton, Angelina Jolie

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Canım Öğretmenim İzle

Hugo 2011
Bay Lazhar, ailesinin başına gelen kötü olaylardan sonra Cezayirden mülteci olarak Kanada’ya gelir. Geçimini sağlamak için gazetede gördüğü öğretmen arayan bir okula başvurur ve kabul edilir. Geldiği okulda devraldığı sınıf tıpkı Bay Lazhar gibi geçmişte kötü günler geçirmiştir. Zamanla birbirlerine alışan ve eskiye göre daha iyi olan iki tarafın öyküsü acaba nasıl bitecektir?

IMDB : 7.5
Tür: Komedi, Dram
Yapım: 2011 – Kanada
Yönetmen : Philippe Falardeau
Oyuncular: Mohamed Fellag, Sophie Nélisse, Émilien Néron, Marie-Ève Beauregard


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


İnce Buz İzle

Hugo 2011
Jesse Stone ve polis arkadaşı Healey, Boston’da suikasta uğrar. Olayın ardından Stone için Boston Polisi soruşturma açar. Soruşturmanın ardından Stone’un attığı her adım Paradise sakinleri arasındaki suçluları bir adım daha amaçlarına ulaştırmaktadır.

IMDB : 6.9
Tür: Polisiye, Gizem, Dram
Yapım: 2009 – ABD
Yönetmen : Robert Harmon
Oyuncular: Tom Selleck, Kathy Baker, Kohl Sudduth



FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Köpek Oteli İzle

Hugo 2011
Andi (Emma Roberts) ve küçük kardeşi Bruce (Jake T. Austin), evde hayvan beslenmesine kesinlikle izin verilmeyen bir kasabada yaşamaktadır. Buna rağmen gizli gizli besledikleri Friday adlı köpeklerini artık daha fazla saklayamayacakları bir noktaya gelmişlerdir. Bir gün tesadüfen karşılarına çıkan terk edilmiş bir otel binasını görünce Andi’nin aklına bir fikir gelir.

IMDB : 5.1
Tür: Komedi, Aile
Yapım: 2009 – ABD, Almanya
Yönetmen : Thor Freudenthal
Oyuncular: Emma Roberts, Jake T. Austin, Don Cheadle, Johnny Simmons, Kyla Pratt, Troy Gentile


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Nehir Cinayetleri İzle

Hugo 2011
Dedektif Jack’in geçmişte ilişkiye girdiği bütün kadınlar teker teker öldürülmeye başlar. Şüpheler ona yönelir ancak asıl katil piyasadadır ve Jack ile ilgili çok fazla şey bilmektedir.

IMDB : 5.1
Tür: Suç, Gerilim
Yapım: 2011 – ABD 
Yönetmen : Rich Cowan
Oyuncular: Ray Liotta, Christian Slater, Ving Rhames, Gisele Fraga




FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Garip Dostluk İzle

Hugo 2011
50′lli yaşlarda olan Germain (Gérard Depardieu) sakin bir yaşam sürmektedir. Annesinin bahçesindeki karavan*da tek başına yaşamakta, zamanının çoğunu park*taki güvercin*lere yem vererek geçirmektedir.Yine bir park gezintisi sırasında Margueritte (Gisèle Casadesus) adlı yaşlı ton*ton bir kadınla tanışır Margueritte bilgisi ve edebiyat tutkusu ile tahsil görmemiş Germain’*i kendine hayran bırakır. Germain, yaşlı kadın sayesinde kitapların muhteşem dünyasını keşfeder.

IMDB : 7.1
Tür: Komedi, Dram
Yapım: 2010 – Fransa
Yönetmen : Jean Becker
Oyuncular: Gérard Depardieu, Gisèle Casadesus, Maurane, Patrick Bouchitey

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. HD Sinema Salonum - All Rights Reserved
www.indiir.net Türkçe Blogger Temaları
powered by www.indiir.net