Son Eklenenler

Beyaz Kurbaga – White Frog (2012) Türkçe Altyazılı izle

trdublaj
Beyaz Kurbaga – White Frog (2012)
"White Frog filmde de anlatıldığı gibi, bir Vietnam yemeği, bir kurbağa günlerce hindistan cevizinin içine konur. Hindistan cevizi gibi yumuşak ve kokulu olur. Tıbki yabancı bir toplumda herkesin içinde herkesten faklı olmak gibi.. Film, biri olmanın gerçek anlamı için bir uyanışı anlatıyor. Nick, zengin bir aileden gelen biri olarak ekonomik kimliği, Asperger sendromlu bir hasta olarak sosyal kimliği, Asyalı Amerikalı olarak etnik kimliği etkisi altında hayatta kalmaya çabalıyor. Nick’in dünyası ve görünüşte mükkemmel Yang ailesi, Nick’in ağabeyi Chaz’in ani ölümüyle sarsılır. Cenaze sonrası, Nick kendini ağabeyinin arkadaşları tarafından Doug da dahil olmak üzere kabul edilmiş bulur ve onlarla zaman geçirirken ağabeyinin özel korkuları ve gizli rüyalarını keşfeder.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Beyaz Kurbaga – White Frog (2012), White Frog (2012) Türkçe Altyazılı izle,Beyaz Kurbaga (2012) Türkçe Altyazılı izle,Beyaz Kurbaga – White Frog (2012) Türkçe Altyazılı izle

Tarzan 1999 Türkçe Dublaj izle

trdublaj
Tarzan 1999
"Edgar Rice Burroughs’un ünlü romanından uyarlanan bu harika Disney animasyonunda, ormanın derinliklerinde bebek Tarzan’ın bir Goril aile tarafından bulunmasıyla başlayan hikaye anlatılıyor. Kabilenin lideri tarafından “tüysüz maymun” olarak adlandırılmasına rağmen, Tarzan, goriller tarafından kabul edilir ve onlardan biri gibi yaşamına devam eder.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: Tarzan 1999 Türkçe Dublaj izle, Tarzan 1999 izle, Tarzan direk izle, Tarzan filmini full izle, Tarzan filmini izle, Tarzan full izle, Tarzan izle, Tarzan Türkçe Dublaj izle

Yeşil Yol – The Green Mile 720p HD Türkçe Dublaj İzle

trdublaj
Yeşil Yol – The Green Mile
"Yeşil Yol filminde, mucizeler hiç beklemediğiniz yerlerde gerçekleşebilir, hatta Cold Mountain Cezaevinin birhücresinde bile...John Coffey, doğaüstü güçlere sahip bir mahkumdur. Tom Hanks ise bu hapishanede görevlidir. Yeşil Yol, hastalık, ölüm, iyilik ve kötülük üzerine etkileyici bir öyküyle King'in güçlü kalemini ve Tom Hanks'ın oyunculuğunu birleştiren, duygu yüklü bir film. Yönetmen Darabont, romana sadık kalarak öykünün büyülü duygusallığını beyaz perdeye taşıyor. Bu film, dört dalda Oscar ödüllerine aday gösterilmişti.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Yeşil Yol – The Green Mile 720p HD Türkçe Dublaj İzle, Yeşil Yol – The Green Mile Türkçe Dublaj İzle, Yeşil Yol – The Green Mile 720p İzle,Yeşil Yol – The Green Mile HD Türkçe Dublaj İzle,Yeşil Yol – The Green Mile 720p HD Türkçe Dublaj İzle

Acil Teslimat 2012 720p HD Türkçe Dublaj İzle

trdublaj
Acil Teslimat 2012
"Acil Teslimat, hız yapan otomobillerin arasından sıyrılmak, çıldırmış taksiler, açık kapılar ve sekiz milyon huysuz yaya New York’un en atik ve en iyi bisikletli kuryesi Wilee’nin (Joseph Gordon-Levitt) güçlük iş ortamındaki unsurlardır. Fixie sürmek kolay bir iş değildir.Wilee günün son zarfını teslim etmek için eline aldığında, paketin farklı olduğunu fark eder. Bu kez, biri gerçekten de Wilee’ye öldürmeye çalışıyordur. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Acil Teslimat 2012 720p HD Türkçe Dublaj İzle, Acil Teslimat 2012 Türkçe Dublaj İzle,Acil Teslimat 2012 720p İzle,Acil Teslimat 2012 Türkçe Dublaj İzle

Yedi – Seven - Se7en HD Türkçe Dublaj İzle

trdublaj
Yedi – Seven
"Yedi - Seven filminde başrollerini Morgan Freeman ve Brad Pitt paylaşmaktadır. Hristiyanlık inançlarına göre yedi büyük günah anlatılıyor. Kibir, açgözlülük, şehvet, öfke, oburluk, kıskançlık, tembellik... Cinayet masasından iki dedektif bir seri katilin peşine düşer. Katil, dünyayı yedi ölümcül günahtan temizlemek için bu cinayetleri işlemektedir. Kendisini Tanrı' nın görevlisi sayan katil, bu günahları işleyenlerden oluşan bir liste yapar ve kurbanlarını acımasızca öldürür.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: Se7en HD Türkçe Dublaj İzle, Seven - Se7en HD Türkçe Dublaj İzle, Yedi – Seven - Se7en HD Türkçe Dublaj İzle, Yedi – Seven - Se7en Türkçe Dublaj İzle

The Power of Few (2013) Türkçe Altyazılı izle

trdublaj
The Power of Few (2013)
"Casuslar, polisler, aptallar ve silahlı çocukların yolu tehlikeli, gizemli bir günde kesişir. Filmde beş sıra dışı karakterin hayatı anlatılıyor. Bu beş kişi dini bir komplonun şehir suçlarıyla çakışması üzerine olağan dışı bir kaçakçılık operasyonunda bir araya geliyor.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: The Power of Few Film izle, The Power of Few filmini izle, The Power of Few full izle, The Power of Few hd izle, The Power of Few sinema izle, The Power of Few tek parça izle, The Power of Few Türkçe Dublaj izle, The Power of Few türkçe izle

Empire State (2013) Türkçe Altyazılı izle

trdublaj
Empire State (2013)
"Polis akademisine girmeyi başaramayan Chris Potamitis bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar. Chris bir hata yapar ve en yakın arkadaşı Eddie’ye şirketin gevşek güvenlik sisteminden bahseder. Bunun sonucunda kendisini Amerikan tarihinin en büyük soygun planı içinde bulur. Chris ve Eddie kıdemli New York Polisi James Ransone’dan ve suç patronlarından kurtulabilecek midir?. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • HD
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: Empire State (2013) indir, Empire State (2013) fragmanı izle, Empire State (2013) online izle, Empire State (2013) Bedava indir, Empire State (2013) türkçe altyazılı izle, Empire State (2013) türkçe dublaj izle, Empire State (2013) HD izle, Empire State (2013) Free indir, Empire State (2013) online izle, Empire State (2013)

İntikam Benim – Dead Man Down (2013) Türkçe Dublaj izle

trdublaj
İntikam Benim – Dead Man Down (2013)
"Victor, profesyonel bir katil aynı zamanda New York’un yeraltı suç lordunun da sağ koludur. Victor bir yandan patronu yüzünden ölen karısı ve kızının intikamını almaya çalışırken diğer yandan patronunu tehtit eden gizemli katilin kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Bu sırada eski bir suç mağduru olan Beatrice ise Victor’a şantaj yaparak onu kendi adalet arayışına dahil etmeye çalışıyor. Beatrice ile Victor’ın aralarındaki kimya ve güçlü ilişkileri onları intikam için vahşi bir plan yapmaya yönlendiriyor. Noomi Rapace, Colin Farrell ve Dominic Cooper’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Niels Arden Oplev yapıyor.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: İntikam Benim – Dead Man Down (2013) indir, İntikam Benim – Dead Man Down (2013) fragmanı izle, İntikam Benim – Dead Man Down (2013) online izle, İntikam Benim – Dead Man Down (2013) Bedava indir, İntikam Benim – Dead Man Down (2013) türkçe altyazılı izle, İntikam Benim – Dead Man Down (2013) türkçe dublaj izle, İntikam Benim – Dead Man Down (2013) HD izle, İntikam Benim – Dead Man Down (2013) Free indir, İntikam Benim – Dead Man Down (2013) online izle, İntikam Benim – Dead Man Down (2013)

Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) Türkçe Dublaj izle

trdublaj
Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012)
"Biri aktris diğeri kiralık araba şirketinde şöfor olarak çalışan Gina ve Marco’nun yolları tesadüfen kesişir. Aksilikler neticesinde bütün günü birlikte geçirmek zorunda kalan bu iki yabancı, şehir merkezine yaptıkları yolculuk sırasında birbirleriyle başlarından geçen olayları paylaşıp geleceğe dair hayaller kurmaya başlarlar.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) indir, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) fragmanı izle, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) online izle, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) Bedava indir, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) türkçe altyazılı izle, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) türkçe dublaj izle, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) HD izle, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) Free indir, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012) online izle, Özel Bir Gün – Un giorno speciale – A Special Day (2012)

Cannibal Diner (2012) Türkçe Altyazılı izle

trdublaj
http://i.imgur.com/v1F8gpW.png.png
Cannibal Diner (2012)
"Mankenlerden oluşan bir grup insan kendilerini karanlık bir fabrikanın içerisinde kapana kısılmış vaziyette bulur. Karşılarında onların kanına susamış, insan yiyen bir grup insan vardır. Korkunç bir ölüme çok yakınlardır.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Cannibal Diner (2012) indir, Cannibal Diner (2012) fragmanı izle, Cannibal Diner (2012) online izle, Cannibal Diner (2012) Bedava indir, Cannibal Diner (2012) türkçe altyazılı izle, Cannibal Diner (2012) türkçe dublaj izle, Cannibal Diner (2012) HD izle, Cannibal Diner (2012) Free indir, Cannibal Diner (2012) online izle, Cannibal Diner (2012)

Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) Türkçe Altyazılı izle

trdublaj
Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010)
"Annesi 5 kişi tarafından hunharca katledilen Yuki, intikam peşindedir. Babasının özel dizaynı Şemsiyelerle ve üstün döğüş yeteneğiyle son hedefine doğru adım adım ilerler.(Film had safhada GORE’dur, bilginize.). arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) indir, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) fragmanı izle, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) online izle, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) Bedava indir, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) türkçe altyazılı izle, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) türkçe dublaj izle, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) HD izle, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) Free indir, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010) online izle, Gothic & Lolita Psycho – Gosurori shokeinin (2010)

Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) Türkçe Dublaj izle

trdublaj
Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012)
"Sicilya’da geçen paradoksal bir hikaye… Mafya trajikomedisi, Palermo’da yaşayan tipik ve işlevsiz bir güney İtalya ailesinin öyküsünü anlatıyor. Her bireyinin yaşamı çıkmaz sokakta ailenin başı bir türlü beladan kurtulmuyor. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) indir, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) fragmanı izle, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) online izle, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) Bedava indir, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) türkçe altyazılı izle, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) türkçe dublaj izle, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) HD izle, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) Free indir, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012) online izle, Oğlumdu – It Was The Son – È stato il figlio (2012)

Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) Türkçe Dublaj izle

trdublaj
Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013)
"İyi başlayıp kötüye giden yetişkinliğe geçiş törenini anlatan bu komedi filminde Skylar Astin (Pitch Perfect), Miles Teller (Footloose) ve Justin Chon (Twilight) rol alıyor. Derslerinde oldukça başarılı olan üniversite öğrencisi Jeff Chang her zaman kendisinden bekleneni yapmıştır. Ancak en iyi dostları Casey ve Miller 21. Yaş günü için sürpriz bir ziyarette bulununca, ertesi sabah önemli bir tıp okulu ile görüşmesi olmasına rağmen, bir kereliğine kendinden beklenmeyeni yapmaya karar verir. Bir bira ile başlayan akşam kaos gecesine dönüşür.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) indir, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) fragmanı izle, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) online izle, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) Bedava indir, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) türkçe altyazılı izle, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) türkçe dublaj izle, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) HD izle, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) Free indir, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013) online izle, Çılgın Doğum Günü – 21 and Over (2013)

Cankurtaran – The Lifeguard (2013) Türkçe Altyazılı izle

trdublaj
Cankurtaran – The Lifeguard (2013)
"Leigh 30’lu yaşlarını sürmektedir ve New York’ta görünüşte mükemmel bir hayat yaşamaktadır. Ancak kariyeri ve aşk hayatı kötü gitmeye başlayınca, şehir dışındaki kasabasına ve ergen hayatına, davranışlarına geri döner. Anne babasının yanına eski odasına taşınır. Kasabadan hiç ayrılmamış arkadaşlarıyla takılır ve eski lisesinde cankurtaran olarak göreve başlar. Leigh yetişkin hayatından ve sorumluluklarından uzaklaştığı için memnundur. Bu arada gayri meşru bir ilişki yaşar. Tüm bu davranışları kendisine en yakın olanları etkilemeye başlar.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: Cankurtaran – The Lifeguard (2013) indir, Cankurtaran – The Lifeguard (2013) fragmanı izle, Cankurtaran – The Lifeguard (2013) online izle, Cankurtaran – The Lifeguard (2013) Bedava indir, Cankurtaran – The Lifeguard (2013) türkçe altyazılı izle, Cankurtaran – The Lifeguard (2013) türkçe dublaj izle, Cankurtaran – The Lifeguard (2013) HD izle, Cankurtaran – The Lifeguard (2013) Free indir, Cankurtaran – The Lifeguard (2013) online izle, Cankurtaran – The Lifeguard (2013)

Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) Türkçe Dublaj izle

trdublaj
Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013)
"Psikolojik gerilim türündeki Fransız yapımı, şiddet eğilimi olan kocasını öldürdükten yıllar sonra karakola giderek işlediği cinayeti itiraf eden bir kadına odaklanıyor Sorgulamayı yürüten polis, kadının şüpheli damgası yemediği halde neden yıllar sonra böyle bir itirafı gerçekleştirdiğini anlayamaz Zamanla kadını tanıdıkça, tutuklama konusunda tereddütleri de artacaktır.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) indir, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) fragmanı izle, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) online izle, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) Bedava indir, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) türkçe altyazılı izle, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) türkçe dublaj izle, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) HD izle, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) Free indir, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013) online izle, Biri Beni Durdursun – Arrêtez-moi (2013)

Siberian Education – Educazione siberiana (2013) Türkçe Altyazılı İzle

trdublaj
Siberian Education – Educazione siberiana (2013)
"Sovyetler birliğinin dağılmadan önceki rusya’sında geçen filmde , devletin güvenlik adına ülkedeki bir çok suçluyu gönderdiği bölgenin hakimiyeti varoş suçluların eline geçer. Aralarındaki en acımasız ve fakir olan grubun diğer grupları nasıl bastırdığı ve hakimiyeti nasıl aldıkları anlatılmaktadır.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Siberian Education – Educazione siberiana (2013) indir, Siberian Education – Educazione siberiana (2013) fragmanı izle, Siberian Education – Educazione siberiana (2013) online izle, Siberian Education – Educazione siberiana (2013) Bedava indir, Siberian Education – Educazione siberiana (2013) türkçe altyazılı izle, Siberian Education – Educazione siberiana (2013) türkçe dublaj izle, Siberian Education – Educazione siberiana (2013) HD izle, Siberian Education – Educazione siberiana (2013) Free indir, Siberian Education – Educazione siberiana (2013) online izle, Siberian Education – Educazione siberiana (2013)

The Mortal Instruments: City of Bones (2013) - Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Orjinal dil izle

trdublaj
The Mortal Instruments: City of Bones (2013)
"Clary Fray kendini sıradan bir liseli olarak görmektedir fakat öyle olmadığını, cinayet sandığı bir olay ile karşılaşmasından kısa bir süre sonra öğrenecekti. Bir partide genç bir adamın, büyük bir kılıç ile bir başkasını öldürdüğünü görür fakat karşısında duran adamı da, işlenen cinayeti de ondan başkası görememektedir. Clary bir süre etrafında gördükleri ile korkudan aklını yitirme noktasına gelir fakat genç adam ona ne olduğunu anlatacaktır. Dünyamız içerisinde bir başka dünya daha barındırmaktadır. Bu kötülüklerle dolu diğer dünyanın bizim dünyamızı ele geçirmemesi için de gölge savaşçıları isminde koruyucular savaşmaktadır. Clary'nin annesi aslında bir gölge savaşçısıdır ve onun sayesinde Clary'de bir gölge savaşçısı olma yolunda ilerlemektedir. Oyuncaklar Kemikler Şehri full izle sizlerle. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri full hd izle, The Mortal Instruments City of Bones 2013 izle, The Mortal Instruments City of Bones Türkçe dublaj full hd izle

Tai Chi Zero 2012 Türkçe Dublaj İzle

trdublaj
Tai Chi Zero 2012
"Efsanevi Chen Köyü’nde herkes dövüş sanatı ustasıdır ve herkes hayatının her alanında Tai Chi öğretisini kullanmaktadır. Yang bunu öğrenmek için köye gider ama bir yabancıya bu gizli bilgileri öğretmek köylülere yasaktır. Ancak gizemli bir adam buhar gücüyle çalışan bir makineyle köye gelip de köyün içinden geçen bir demir yolu inşa etmeyi planladığını açıklayınca, köylüler gizli bir plan yapan Yang’a güvenmekten başka şanslarının olmadığını düşünürler. Efsanevi Sammo Hung tarafından yönetilen aksiyon Tai Chi 0 sizi koltuğunuzda zıplatacak dövüş sahneleriyle dolu.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

IMDB Puanı :

Tag: tai chi zero türkçe dublaj izle, tai chi zero 3 izleTai Chi Zero 2012 720p HD Türkçe Dublaj İzletai chi zero

A Single Shot 2013 Türkçe Altyazılı İzle

trdublaj
A Single Shot 2013
"A Single Shot filminde basit bir adam olan John Moon’u, trajik bir kazayı ve bu adamın ümitsizliğini anlatıyor. Sezon kapanmış olmasına rağmen, geyik avlamaya çalışan Moon yanlışlıkla genç bir kızı öldürür. Kızın cesedini bir mağaraya saklamaya çalışırken, bir miktar para bulur. Bunun üzerine avcı Moon ile bir grup suçlu arasında kedi fare kovalamacası başlar. John Moon kendisini ve ailesini kurtarmak için bu adamları alt etmek zorundadır.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: A Single Shot 2013 izle, A Single Shot full hd izle, A Single Shot full izle

Crash - Çarpışma (2004) Türkçe Dublaj izle

trdublaj
Crash - Çarpışma (2004)
"Bir ev kadını ve uyuşturucu bağımlısı kocası. Bir dükkan sahibi. Birbirine aşık iki polis dedektifi. Afrika-Amerikalı bir yönetmen ve karısı. Meksikalı bir çilingir. İki araba hırsızı. Acemi bir polis. Ortayaşlı Koreli bir çiftin 36 saat içinde başlarına gelecek olayları konu alan yapımda tahmin edilemez gelişmeleri konu alıyor. Amkfilm.Com iyi seyirler diler…. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

Tag: Çarpışma alt yazılı izle, Çarpışma Baglan bize, Çarpışma donmadan izle, Çarpışma Film izle, Çarpışma film izle seyret, Çarpışma filmini izle, Çarpışma Full film izle, Çarpışma Full Hd film, Çarpışma full izle, Çarpışma hd film, Çarpışma Hd Film izle, Çarpışma hd izle, Çarpışma izle, Çarpışma Shame filmini izle, Çarpışma Shame full izle, Çarpışma Shame izle, Çarpışma sinema izle, Çarpışma sorunsuz film izle, Çarpışma tek parça izle, Çarpışma tek part izle, Çarpışma Türkçe Dublaj Film izle, Çarpışma Türkçe Dublaj izle, Çarpışma türkçe izle, Çarpışma vizyon film izle

Telekız – Call Girl (2012) Türkçe Altyazılı izle

trdublaj
Telekız – Call Girl (2012)
"70´lerin sonu, Stockholm… Örnek ütopik toplum… Siyasal tarafsızlık ve atom enerjisiyle el ele vermiş cinsel devrim ve kafa karışıklığı… Devlet binalarıyla sırt sırta veren seks kulüplerinin, striptiz gösterilerinin ve diskoteklerin baştan çıkarıcı, göz alıcı ve leş dünyası… Kahramanımız genç Iris gücün her şeyi satın alabildiği bu acımasız dünyada henüz yolun başındadır. Başkanın Adamları, Akbabanın Üç Günü ve Serpico gibi 70´lerin meşhur siyasal gerilim filmlerinden esinlenen, kaybolan masumiyetin peşinde koşan bir dram.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Telekız – Call Girl (2012) indir, Telekız – Call Girl (2012) fragmanı izle, Telekız – Call Girl (2012) online izle, Telekız – Call Girl (2012) Bedava indir, Telekız – Call Girl (2012) türkçe altyazılı izle, Telekız – Call Girl (2012) türkçe dublaj izle, Telekız – Call Girl (2012) HD izle, Telekız – Call Girl (2012) Free indir, Telekız – Call Girl (2012) online izle, Telekız – Call Girl (2012)

Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) Türkçe Altyazılı İzle

trdublaj
Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013)
"Berlin Film Festivali´ndeki uluslararası prömiyerinde alkışlarla karşılanan Geceyarısından Önce, Julie Delpy ile Ethan Hawke´u beyazperdede üçüncü kez buluşturuyor. On sekiz yıl süren aşkları, 1995´te Gün Doğmadan Önce ile başlamış, 2004´te Günbatımından Önce ile sürmüştü. Celine ve Jesse artık hayatın bambaşka bir aşamasına geçmiştir ve birlikte yaşamaktadırlar; iki de kızları vardır. Bütün aile, Jesse´yle birlikte bir Yunan adasındaki yazarlar kampına gider. Jesse ve Celine elbette bu boş vakitlerinde tartışacak, flörtleşecek, kariyerleri, çocuklar ve tabii ki aşk hakkında felsefe yapacaktır. Ve bir kez daha, sonları belirsiz olacaktır.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) indir, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) fragmanı izle, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) online izle, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) Bedava indir, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) türkçe altyazılı izle, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) türkçe dublaj izle, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) HD izle, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) Free indir, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013) online izle, Geceyarısından Önce -Before Midnight (2013)

The Possession - Şeytan Tohumu (2012) Türkçe Altyazılı izle

trdublaj
The Possession - Şeytan Tohumu (2012)
"Küçük Emily babasını çok sevmektedir ve ailesinin tekrar bir araya gelmesini ümit etmektedir. Hafta sonunu birlikte geçirmek üzere, Clyde kızlarını yanına alır. Yolda karşılaştıkları, eski eşyaların satışının yapıldığı bir evde dururlar. Ev sahibi yaşlı bayan kısa süre önce trajik bir kaza geçirmiştir. Çeşitli antikaların olduğu satışta, Emily siyah, ahşap oymalı bir kutuyu gözüne kestirir. Kısa zaman sonra da kutuya olan ilgisi ve yakınlığı giderek artmaya başlar.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: The Possession - Şeytan Tohumu (2012) indir, The Possession - Şeytan Tohumu (2012) fragmanı izle, The Possession - Şeytan Tohumu (2012) online izle, The Possession - Şeytan Tohumu (2012) Bedava indir, The Possession - Şeytan Tohumu (2012) türkçe altyazılı izle, The Possession - Şeytan Tohumu (2012) türkçe dublaj izle, The Possession - Şeytan Tohumu (2012) HD izle, The Possession - Şeytan Tohumu (2012) Free indir, The Possession - Şeytan Tohumu (2012) online izle, The Possession - Şeytan Tohumu (2012)

Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) Türkçe Altyazılı İzle

trdublaj
Filmin adı
"Hayatı olmadığınız yerlerde de yaşamanın sonuçları nelerdir? İnternetin bize sağladığı özgürlük müdür, tutsaklık mı? Henry-Alex Rubin´in bu ilk uzun metrajlı kurmaca filmi, sinsice iç içe geçen bir dizi sürükleyici öykü eşliğinde internetin günlük hayatımıza etkisini anlatıyor ve bizi unutulmayacak karakterlerle tanıştırıyor: kimlik hırsızlığı kurbanı gergin çift, sanal zorbalık yapan oğluyla uğraşan eski polis, oğulları intihara kalkışan sevgi dolu anne-baba, yetişkin sitelerde internet kamerası hep açık hırslı TV muhabiri…. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) indir, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) fragmanı izle, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) online izle, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) Bedava indir, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) türkçe altyazılı izle, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) türkçe dublaj izle, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) HD izle, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) Free indir, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012) online izle, Sanal Hayatlar -Disconnect (2012)

Umut Üzümleri (2013) izle - Yerli film

trdublaj
Umut Üzümleri (2013)
"Fransa’dan genç bir ikinci kuşak Türk, Romanya’nın kurak, kara ikliminin sürdüğü güney doğusundaki, sert tabiat koşullarıyla boğuşan ücra ve küçük bir Kırım Tatar azınlık köyüne öğretmen (Yetkin Dikinciler) olarak gönderilir. Köyün arazileri tehdit altında olup, köylülere ipotek karşılığı borç vermiş olan Rumen toptancı, köyün bulunduğu bölgeye, pay verdiği politikacıyı da kullanarak inşaat müsadesi alıp büyük bir yerleşim yeri kurmak istemektedir. Köylülerin bu planı bozmak için tek umudu, köyün toprakları üzerinde bir bağ kurmaktır. Deneyimsiz oldukları bu projenin başını çeken köyün deli dolu yaşlı muhtarına (Ahmet Mekin) öğretmen ve de onun genç gelini destek olursa da, muhtarın oğlu hem projeye şiddetle karşı çıkmakta, hem de karısını öğretmenden kıskanmaktadır.Öğretmen yaşlı muhtar genç gelin iş birliği ancak köylüleri ikna edip, muhtarın şehire göç etmek isteyen kıskanç oğluna, muhtarın projeyi delilik bulan kardeşine (Altan Erkekli), hissiz doğaya, toptancı Rumene ve de anlayışsız bürokratlara karşı Türk azınlık köyü olarak verdikleri mücadeleyi kazanabilirse başarıya ulaşabilecektir.. arpasuyu.info Keyifli seyirler diler"
  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

İçerik

İçerik

Tag: Umut Üzümleri (2013) indir, Umut Üzümleri (2013) fragmanı izle, Umut Üzümleri (2013) online izle, Umut Üzümleri (2013) Bedava indir, Umut Üzümleri (2013) türkçe altyazılı izle, Umut Üzümleri (2013) türkçe dublaj izle, Umut Üzümleri (2013) HD izle, Umut Üzümleri (2013) Free indir, Umut Üzümleri (2013) online izle, Umut Üzümleri (2013)

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. HD Sinema Salonum - All Rights Reserved
www.indiir.net Türkçe Blogger Temaları
powered by www.indiir.net