Home » , , , , » Çakallarla Dans 2 izle Sinema Çakallarla Dans 2 Full izle

Çakallarla Dans 2 izle Sinema Çakallarla Dans 2 Full izle

Çakallarla Dans 2 izle Sinema Çakallarla Dans 2 Full izle

Konusu: Filmin yapımcısı ve yönetmen Murat Şeker filmin 1. si çok tutulduğu için Çakallarla Dans 2 filmini çekmeye karar vermiş.Bugunlerde çekimleri biten film ok yakın bir zaman sonra sinemalarda yerini alacak şu an elimizde sadece filmin fragmanları var ama yakında ilk olarak olarak filmciniz.biz kalitesiyle buradan izleyeceğinizden süpheniz olmasın ;) hastasıyız dedeeee :D .

Bilgi:Yapım: 2012 Oyuncular: Şevket Çoruh, Cengiz Küçükayvaz, Sümer Tilmaç, Tuba Ünsal, Ceyhun Yılmaz, Murat Akkoyunlu, Erdal Tosun, Hakan Bilgin, Timur Acar, Kemal Uçar, Didem Balçın, Ilker Ayrik, Sera Tokdemir, Aydoğan Oflu, Bülent Serttaş, Sevinç Gürsen Akyıldız, Kemal üçar Tür: Komedi, Macera, Romantik Senaryo: Murat Şeker, Ali Tanrıverdi, Selami Genli Yönetmen: Murat Şeker

Film Yorum:bu tarz türk-komedi filmlerini kendi içinde türlere ayırıyorum ben. kolpaçinogillerden, recep ivedikgillerden, kutsal damacanagillerden ve maskeli beşlergillerden diye. bu filmde en kaliteden dandiğe doğru sıralanan ''giller'' listesinde maalesef maskeli beşler ile aynı kefede. güldür geç mottosunu benimsemiş bu filmlerden kimse oscarlık oyunculuklar, şahane senaryolar beklemiyor ama filmde yaratılan karakterlerin biraz daha altı doldurulabilirdi. fimin senaristi ve yönetmeni fazlasıyla ekşi sözlük kutsal bilgi kaynağından yararlanmış.

Filmi izleyebilmek için Sayfamızı Beğenin
Seçenek 1



Film Telif Hakkından Dolayı Kaldırılmıştır...
Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. HD Sinema Salonum - All Rights Reserved
www.indiir.net Türkçe Blogger Temaları
powered by www.indiir.net